jocs en anglès suiitbox

Jocs en anglès

A més, a cada joc  us suggerim les frases que podeu fer servir per dur-lo a terme en anglès. D’aquesta manera us animem a aprendre el vocabulari temàtic i també a crear situacions relacionades amb el joc, utilitzant els recursos que us donem fins allà on us sentiu còmodes. Us sembla si us ajudem a jugar a jocs com el Bingo o el Memory però en anglès?

Les imatges dolces i originals i les textures i acabats cuidats, faran de cada estona de suiïtbox un moment especial per gaudir tocant, jugant i vivint l’anglès.

Capsa de jocs en anglès plena de recursos didàctics per manipular i interactuar, integrant i practicant l’anglès des de casa. Ideal per a nens i nenes a partir de 3 anys.

Des de naturalKIDS us presentem les suiïtbox, una proposta creativa, des d’on a través d’una sèrie de tòpics diferents, introduïrem l’anglès des d’una vessant low-tech, allunyada de pantalles, llums i sons.

Les suiïtbox tenen com a objectiu fomentar estones de quality time amb els nostres petits/es, ajudant-los a valorar el fet de mirar, tocar i investigar sense pressa, gaudint del joc i del moment.

En aquesta primera suiïtbox “FRUITS & VEGGIES”, trobareu un recull de 6 jocs, manualitats i activitats per aprendre i conèixer les principals fruites i verdures.

jocs en anglès

Informació i comandes a hola@suiitbox.com

#happyenglish

#lowtech

#suiitbox

jocs per aprendre anglès suiitbox

Després de crear naturalKIDS, i com a mare de 3 filles bilingües, veig la necessitat d'ajudar a d'altres famílies a integrar l'anglès a casa i fer-ho des d'una vessant #slow, on prengui protagonisme el moment i els vostres petits i petites, i l'anglès sigui una eina vehicular positiva per compartir en família.

Així doncs, us convido i animo a utilitzar les suiïtbox per gaudir del moment, dels vostres petits i petites i de l'anglès.

 

Miriam Eslava

fundadora de naturalKIDS

i creadora de suiïtbox

jocs per apendre angles